maanantai 17. joulukuuta 2012

Vara-avain

Iltapuhteina tuossa viikolla touhusin kaverin avaimeen avaimenperän. Tällä hetkellä vara-avaimessaa roikkuu naru jossa teipinpala jossa lukee vara avain ja hymiö.. päätin että jos avain asuu meillä aina toisinaan niin aion katsella jotain kivaa..eikun ajattelin että kaveri saa kivan avaimenperän. :D

Eli minä näitä vuoleskelen, on puupalikka, puukko - vuolvuol ja sitten hion ja polttokolvilla poltin tuon kuvion tuohon avaimeen. ja lopuksi lakka pintaan ja silmukkaruuvi. 
Kaverini mahdollisesti joku päivä asuu jossakin lapin perähikiällä paimentamassa poroja miehensä kanssa niin onpahan valmiiksi jo mökin vara-avaimeen avaimenperä. Hän tykkää kovasti lapista etc. siksi aiheena poro-luolamaalaus.

Vuoleminen on jäänyt tosi vähälle. harmittaa oikeastaan koska minä edelleen osaan. Olis kiva kun useammin saisi vuoluvimman. :)

 


3 kommenttia:

  1. Kätevä emäntä :) Ihana! Tuo lakka viimeistelee homman kauniisti.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, tää sun kaveri (kröhöm) ihan varmasti pitää tosta poro avaimenperästä <3 Porotokan paimennuksia odotellessa siellä Lapin perähikiällä ;D

    VastaaPoista
  3. no tuohan voittaa kaikki tilpehööriperät mennen tullen! Hieno!...huikkaa joku täältä Heidin Käsityökulman naapurista. Hyvää Joulua!

    VastaaPoista